Over CJG Alblasserdam

CJG Alblasserdam is ontwikkeld in opdracht van de gemeente Alblasserdam in samenwerking met vele instellingen en organisaties.

Op CJG Alblasserdam kunt u terecht voor vragen in het dagelijks leven over jeugd en gezin. CJG Alblasserdam helpt u bij het zoeken naar passende oplossingen voor uw eigen situatie.

Hoe gebruikt u CJG Alblasserdam?

Op de hoofdpagina ziet u 8 thema's: 'Zwanger', 'Baby', 'Peuter', Basisschoolkind', 'Puber', 'Gezinsproblemen', 'Geweld' en 'Geld'.

  • Kies het thema waar u vragen over heeft.
  • Kies het onderwerp binnen dat thema.
  • Kies waarover u iets wilt weten.

U ziet vragen en antwoorden over het gekozen onderwerp. Wilt u de contactgegevens van een organisatie zien? Klik dan op “Toon organisaties”.

Op de hoofdpagina en op de pagina met onderwerpen ziet u rechts in beeld de meest gestelde vragen. Klik hierop om snel naar deze informatie te gaan.

Hoe gebruikt u de zoekfunctie van deze website?

De website zoekt in adviezen en organisaties. Na het zoeken kunt u het zoekresultaat beperken door te kiezen voor adviezen of organisaties.

Wanneer u tekst invoert in het zoekveld, verschijnen er voorbeelden van woorden. U kunt meteen klikken op het woord van uw keuze.

De website zoekt alleen op hele woorden. Wilt u zoeken op een deel van een woord? Plaats dan een * voor of achter het woord.

Het maakt niet uit of u grote of kleine letters gebruikt bij het zoeken.

Wilt u zoeken op meerdere woorden? Plaats deze dan tussen aanhalingstekens.